Meciul de baraj Islanda-România se va juca fără spectatori

  • FRF a anunţat că meciul României cu Islanda, din semifinalele barajului pentru EURO 2020, se va disputa fără spectatori.
  • Guvernul din Islanda a interzis astăzi evenimentele la care participă mai mult de 100 de persoane.
  • Meciul dintre Islanda şi România este programat pe 26 martie.
341 afișări
Imaginea articolului Meciul de baraj Islanda-România se va juca fără spectatori

Meciul de baraj Islanda-România se va juca fără spectatori

Meciul din semifinalele barajului pentru EURO 2020 dintre Islanda şi România, programat pe 26 martie, la Reykjavik, se va disputa fără spectatori. Decizia vine după ce Guvernul din Islanda a interzis evenimentele la care participă mai mult de 100 de persoane.

UEFA va organiza o şedinţă, marţi, în care va stabili ce se întâmplă cu toate competiţiile pe care le organizează. Presa internaţională a scris că sunt şanse mari ca forul european să suspende toate competiţiile, inclusiv EURO 2020, în contextul pandemiei de coronavirus, astfel că meciurile de baraj ar putea fi şi ele reprogramate.

Suporterii români care şi-au achiziţionat bilete la meciul de la Reykjavik îşi vor primi banii înapoi.

Meciul dintre Islanda şi România este programat pe 26 martie. Dacă vor trece de nordici, tricolorii ar urma să joace finala barajului pentru EURO 2020 contra Bulgariei sau a Ungariei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici