Meciul Serbia - Albania, întrerupt definitiv din cauza incidentelor. O dronă cu steagul Albaniei a fost lansată deasupra terenului. FILMUL evenimentelor - FOTO, VIDEO

Meciul Serbia - Albania, de la Belgrad, în preliminariile Euro-2016, a fost întrerupt în minutul 41, din cauza incidentelor, la scorul de 0-0, iar apoi a fost suspendat definitiv.

2063 afișări
Imaginea articolului Meciul Serbia - Albania, întrerupt definitiv din cauza incidentelor. O dronă cu steagul Albaniei a fost lansată deasupra terenului. FILMUL evenimentelor - FOTO, VIDEO

Meciul Serbia - Albania, întrerupt definitiv din cauza incidentelor. O dronă cu steagul Albaniei a fost lansată deasupra terenului. FILMUL evenimentelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O dronă cu un drapel albanez a fost lanstă deasupra arenei şi a provocat furia jucătorilor sârbi, Stefan Mitrovici reuşind să prindă acest steag, moment în care a izbucnit o încăierare generală, iar fanii au intrat pe teren.

În minutul 41 al partidei, deasupra arenei din capitala sârbă a apărut o dronă, care avea legat cu sfoară un drapel inscripţionat cu harta Albaniei Mari şi cu mesajul ”autohtoni”. Imediat, atacantul lui Anderlecht, Aleksandar Mitrovic, a smuls steagul pentru a-l duce la marginea terenului. Albanezii au explodat şi au încercat să reintre în posesia steagului. Evident, spiritele s-au inflamat puternic, iar fanii sârbi au intrat pe teren şi au început să îi lovească pe jucătorii albanezi.

Arbitrul Martin Atkinson a fluierat întreruperea partidei, iar după 30 de minute de pauză, meciul a fost oprit, informează Pro Sport.

Conform jurnalistului englez Nick Emnes, la stadion a fost detaşat imediat un număr impresionant de jandarmi pentru a se încerca temperarea situaţiei. Nu se ştie încă dacă meciul se va relua şi când se va întâmpla acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici