Meciul Steaua - Dinamo Kiev va fi arbitrat de englezul Michael Oliver

Meciul Steaua - Dinamo Kiev, programat joi seară, la ora 22.05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a grupei J a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Anglia, cu Michael Oliver la centru, informează steauafc.com.

138 afișări
Imaginea articolului Meciul Steaua - Dinamo Kiev va fi arbitrat de englezul Michael Oliver

Meciul Steaua - Dinamo Kiev va fi arbitrat de englezul Michael Oliver (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oliver va fi ajutat la cele două linii de Stuart Burt şi Darren Jon Herbert.

Arbitri adiţionali au fost desemnaţi Craig Pawson şi Jonathan Moss, iar rezervă va fi John Brooks.

Delegatul UEFA pentru acest joc este cipriotul Andreas Akkelides, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de belgianul Michel Piraux.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici