Meciurile de fotbal din primele două ligi din Franţa se vor disputa după programul normal

Meciurile de fotbal din Ligue 1 şi Ligue 2 se vor disputa, la acest sfârşit de săptămână, după programul normal, a anunţat secretarul de stat al Sporturilor din Franţa, Thierry Braillard, citat de lequipe.fr.

73 afișări
Imaginea articolului Meciurile de fotbal din primele două ligi din Franţa se vor disputa după programul normal

Meciurile de fotbal din primele două ligi din Franţa se vor disputa după programul normal (Imagine: Shutterstock/Mediafax Foto)

Marţi, va avea loc o întâlnire între reprezentanţi ai Ligii de Fotbal Profesionist (LFP) şi cei ai Diviziei de luptă împotriva huliganismului pentru ca meciurile din cele două competiţii să aibă loc în cele mai bune condiţii.

Franţa s-a confruntat, vineri seară, cu cele mai grave atentate din istorie. Potrivit celui mai recent bilanţ, cel putin 132 persoane au fost ucise, iar alte sute sunt rănite în urma atacurilor teroriste comise la Paris, revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici