Medalie de aur pentru Georgiana Carla Lircă la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi

  • La categoria 57 Kg, românca a învins-o în finală pe rusoaica Anghelina Pervuhina.
  • România a mai obţinut miercuri o medalie la Europenele de cadeţi, prin Daniel Marian Sand.
  • Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi se desfăşoară la Samokov (Bulgaria).
256 afișări
Imaginea articolului Medalie de aur pentru Georgiana Carla Lircă la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi

Georgiana Carla Lircă

Sportiva română Georgiana Carla Lircă a cucerit medalia de aur în cadrul cat. 57 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi de la Samokov (Bulgaria), după ce a învins-o în finală pe rusoaica Anghelina Pervuhina.

Miercuri, Lircă a trecut în optimi de Romaissa El Kharrubi (Franţa), în sferturi a dispus de belarusa Vladislava Kudin, iar în semifinale a câştigat în faţa turcoaicei Nazar Kaya.

O medalie şi-a asigurat şi Alexandra Voiculescu la cat. 40 kg, prin calificarea în finală. Ea o va înfrunta în meciul pentru medalia de aur pe ucraineanca Anastasia Polska. Joi, în primul tur, Alexandra Voiculescu a dispus de poloneza Martyna Oliwia Gabryl, în turul al doilea a cedat în faţa Anastasiei Polska, în turul al treilea s-a impus în faţa turcoaicei Cansu Ozer, iar în semifinale a întrecut-o pe rusoaica Tana Tiuliuş.

Isabela Cristina Marin a ocupat locul 5 la cat. 43 kg, după ce a trecut în recalificări de poloneza Wiktoria Ewa Jaroniek, dar a pierdut meciul pentru bronz cu ucraineanca Elizaveta Kulakovska.

Teodora Sîrbu şi-a asigurat prezenţa în recalificările cat. 61 kg, după ce în preliminarii a pierdut în faţa belarusei Ksenia Tarenia, urmând să o înfrunte pe Petra Mrackova (Cehia).

Tot joi, la cat. 46 kg, Delia Gabriela Voiculescu a învins-o în preliminarii pe poloneza Kamila Laura Kasprow, dar a pierdut în sferturi cu Kornelia Nikolett Laszlo (Ungaria).

În limitele cat. 53 kg, Kriszta Kafai a fost învinsă în calificări de azera Asmar Jankurtaran.

La cat. 69 kg, Maria Magdalena Panţîru a pierdut în preliminarii în faţa rusoaicei Alina Rîbkina.

România a mai obţinut miercuri o medalie la Europenele de cadeţi, prin Daniel Marian Sandu, bronz la lupte libere, în cadrul cat. 60 kg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici