Medalie de bronz pentru România la Campionatul Mondial de Judo-Kata de la Abu Dhabi

Sportivele Alina Zaharia şi Alina Chetu, campioane mondiale en titre şi campioane europene anul acesta, au reuşit să urce pe a treia treapta a podiumului de premiere la Campionatul Mondial de Judo-Kata de la Abu Dhabi, informează Agenţia Naţională pentru Sport.

146 afișări
Imaginea articolului Medalie de bronz pentru România la Campionatul Mondial de Judo-Kata de la Abu Dhabi

Medalie de bronz pentru România la Campionatul Mondial de Judo-Kata de la Abu Dhabi

Cele două sportive, au reuşit un total de 406.5 puncte, cucerind medalia de bronz. Antrenate la lotul naţional de Iulian Surla, Alina Zaharia şi Alina Cheru au fost descoperite la Piteşti de antrenorul Corneliu Palarie, în prezent antrenor voluntar al CSM Piteşti, club unde cele doua sportive sunt legitimate.

România a participat la proba Ju No Kata (Seniori) şi cu perechea Rus Dumitriţa/Tipa Mihaela, care s-a clasat pe locul opt.

Competiţia a vut loc în weekendul 28-29 octombrie şi a avut la start 288 de competitori din 35 de ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici