Medalie pentru Robert Glinţă. Sportivul român a câştigat bronzul în proba de 100 m spate de la Campionatul Mondial în bazin scurt

Robert Glinţă a obţinut vineri medalia de bronz în proba de 100 m spate la Campionatul Mondial în bazin scurt (25 m) de la Abu Dhabi.

597 afișări
Imaginea articolului Medalie pentru Robert Glinţă. Sportivul român a câştigat bronzul în proba de 100 m spate de la Campionatul Mondial în bazin scurt

Foto: FRNPM

Robert Glinţă a obţinut un timp de 49.60 secunde.

„Sportivul român în vârstă de 24 de ani a avut o evoluţie superbă şi a cucerit medalia de bronz în proba de 100 m spate! Timpul său: 49.60 secunde”, a anunţat Federaţia Română de Nataţie.

Campion european la Budapesta în aceeaşi probă, în bazin de 50 m, şi vicecampion continental, în bazin scurt, la Kazan, Robert a fost depăşit la Abu Dhadi doar de americanul Shaine Casas (49.23 s) şi de rusul Kliment Kolesnikov (49.46 s).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici