Mediafax s-a calificat în semifinalele Cupei Presei la fotbal

Echipa de fotbal a agenţiei Mediafax a câştigat, cu scorul de 11-3 (4-1), meciul cu formaţia Jurnalul Naţional, într-o partidă disputată, joi, în sala Antilopa, şi s-a calificat pentru semifinalele Cupei Presei Timişoreana la fotbal pe teren redus, secţiunea presă scrisă.

32 afișări
Imaginea articolului Mediafax s-a calificat în semifinalele Cupei Presei la fotbal

Mediafax s-a calificat în semifinalele Cupei Presei la fotbal

Pentru Mediafax au evoluat: T. Terzian - B. Ştefan, R. Chiriac, C. Andrei, F. Radu, R. Coman, golurile fiind marcate de R. Chiriac, R. Coman (3), C. Andrei (5) şi F. Radu (2).

Mediafax va disputa meciul contând pentru semifinalele competiţiei, secţiunea presă scrisă, în compania formaţiei Fanatik.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici