MEDIAFAX ZOOM: Best of sports, aprilie 2013 - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM vă oferă o nouă galerie foto, de data aceasta cu cele mai bune momente sportive ale lunii aprilie 2013.

290 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Best of sports, aprilie 2013 - GALERIE FOTO

Jucătorul echipei Panathinaikos, Stephane Lasme, punctează în meciul de baschet din Euroleague top 16, susţinut împotriva celor de la CSKA Moscova, în Atena, joi, 4 aprilie 2013. ( Imagine: Aris Messinis / AFP)

În ceea ce priveşte lumea sportului, luna aprilie ar putea fi uşor proclamată luna levitaţiei. Iar plutirea Dianei Bulimar, aparent nefirească, pe deasupra bârnei este cea mai puternică ilustrare a acestei afirmaţii.

Între cele două linii paralele se află privirea ei, concentrată asupra grinzii de lemn pe care va trebui în cele din urmă să aterizeze, într-un exerciţiu care avea să o ducă în finala şi pe podiumul Campionatului European de Gimnastică.

Ceea ce surprinde însă privitorul, este chipul ei relaxat. Este atât de relaxat încât te face să crezi că pentru ea, plutitul pe deasupra unei bârne, cu capul în jos, este un lucru la fel de firesc precum o plimbare în parc. Tot o plimbare în parc pare a fi şi pentru Alexandra Piscupescu suspendarea legilor gravitaţiei cu ajutorul unei mingi. Acel balon rotund, pe care ea se ‘sprijină’ cu lejeritate, pare a fi punctul cerut de Arhimede pentru a răsturna Pământul. Iar dacă învăţatului din Siracuza i-a lipsit o astfel de minge magică, lunii aprilie nu i-au lipsit nici baloanele, nici fotografii care sa surprindă momentele de levitaţie ale sportivilor.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici