Mehmedovici a fost prezentat oficial la Dinamo

Fundaşul Ersin Mehmedovici, care a semnat, vineri, un contract până în vară cu FC Dinamo, cu posibilitate de prelungire pe doi ani, a fost prezentat oficial, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

17 afișări
Imaginea articolului Mehmedovici a fost prezentat oficial la Dinamo

Mehmedovici a fost prezentat oficial la Dinamo (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că am ajuns la Dinamo, sper să ne atingem obiectivele pe care le avem. Sunt un pic în urmă cu pregătirea fuizică, dar sper să ajung la o formă bună cât de curând. Avem şanse să câştigăm Cupa României, eu am prins de trei ori la rând finala Cupei României, dar nu am câştigat-o niciodată, sper să o câştig acum. În campionat, există o diferenţă de 10 puncte faţă de Oţelul, dar la final sperăm să ne aflăm printre primele trei din clasament", a spus Mehmedovici, care va purta la Dinamo tricoul cu numărul 29.

Prezent la conferinţa de presă, tehnicianul Ioan Andone a precizat că Medmedovici a fost o alegere bună.

"Cred că am făcut o alegere bună, Medmedovici este un jucător experimentat, aveam nevoie de el în zona centrală a apărării şi sunt bucuros că s-a realizat acest transfer. Experienţa lui internaţională ne va ajuta. Nu este un jucător individualist, joacă pentru echipă, este unul dintre fundaşii foarte buni din România. Sper ca odată cu venirea lui să terminăm cu emoţiile pe care le-am avut în defensivă. Este adevărat, nu există echipă perfectă, nici Barcelona nu este perfectă, dar noi în toamnă am avut carenţe destul de mari în apărare", a spus tehnicianul.

Ioan Andone a adăugat că îşi mai doreşte să aducă jucători la echipă şi că este nevoit să trimită unii fotbalişti la Unirea Urziceni.

"Încă ne mai dorim jucători, am nevoie de patru fundaşi centrali. Eram în discuţii cu Morozov (n.r. - fundaşul estonian Ivan Morozov), însă s-au împotmolit, ar urma să ajungă azi la Bucureşti, dar să vedem ce se va întâmpla, dacă va ajunge sau nu. Mi s-a spus că trebuie să împrumut nişte jucători la Urziceni, dar nu am făcut încă nicio listă, vor fi câţiva jucători care au mai multe şanse să joace la Urziceni decât aici. De Grozav (n.r. - atacantul Gheorghe Grozav, de la Standard Liege) m-au întrebat, dar trebuie să vedem ce condiţii pune", a mai spus antrenorul echipei Dinamo.

Fundaşul sârb Ersin Mehmedovici (29 de ani), care a venit la Dinamo liber de contract, după ce în tur a jucat la Unirea Urziceni, a mai evoluat în România la Politehnica Timişoara şi Progresul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici