Mergea şi Tecău s-au calificat în semifinalele turneului de la Toronto

Perechea română Florin Mergea/Horia Tecău, cap de serie numărul cinci la turneul de la Toronto (Canada) a câştigat, vineri, scor 6-3, 6-3, partida disputată împotriva fraţilor Bob şi Mike Bryan şi s-au calificat în semifinalele competiţiei dotate cu premii totale de 4,691,730 de dolari.

352 afișări
Imaginea articolului Mergea şi Tecău s-au calificat în semifinalele turneului de la Toronto

Mergea şi Tecău s-au calificat în semifinalele turneului de la Toronto

Partida dintre cele două perechi a durat doar 57 de minute. Mergea şi Tecău au început meciul cu un break şi s-au distanţat imediat la 2-0. Distanţa de două game-uri s-a menţinut până în ultimul game, când românii au reuşit să câştige din nou contra serviciului şi şi-au adjudecat primul set, scor 6-3.

Actul secund a fost mai echilibrat. Până în game-ul al şaselea, când Mergea şi Tecău au reuşit break-ul, iar apoi, niciuna dintre perechi nu a mai făcut paşi greşiţi. În final, Florin Mergea şi Horia Tecău au câştigat şi setul doi, cu acelaşi scor, 6-3. În semifinale, perechea română va da piept cu învingătorii din meciul Dodig/Melo – Kontinen/ Peers.

Pentru calificarea în semifinalele turneului de la Toronto, Florin Mergea şi Horia Tecău vor primi un cec în valoare de 59,510 de dolari şi 360 de puncte ATP. Cei doi vor face pereche în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, competiţie ce va lua startul pe 5 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici