Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria confruntărilor dintre FC Barcelona şi Real Madrid

Internaţionalul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria confruntărilor dintre echipele FC Barcelona şi Real Madrid, după ce a înscris, duminică, trei goluri în meciul disputat la Madrid, în etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei.

501 afișări
Imaginea articolului Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria confruntărilor dintre FC Barcelona şi Real Madrid

Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria confruntărilor dintre FC Barcelona şi Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Messi a marcat în minutele 42, 65 (penalti) şi '84 (penalti), în partida câştigată de echipa sa cu scorul de 4-3.

Acestea au fost golurile 19, 20 şi 21 pentru Lionel Messi într-un El Clasico.

Argentinianul l-a depăşit în topul marcatorilor din El Clasico pe Alfredo Di Stefano, cu care era la egalitate (18 goluri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici