Messi a îngenuncheat-o pe Eibar, gol după gol. Argentinianul a condus Barcelona către victorie într-un meci de senzaţie

  • Barcelona s-a impus în faţa lui Eibar cu scorul de 5-0.
  • Lionel Messi a marcat patru goluri în poarta celor de la Eibar.
  • În urma acestui rezultat, Barcelona este liderul din LaLiga, cu 55 de puncte.
329 afișări
Imaginea articolului Messi a îngenuncheat-o pe Eibar, gol după gol. Argentinianul a condus Barcelona către victorie într-un meci de senzaţie

Sursa: Profimedia Images

Lionel Messi a deschis scorul, în minutul 14, după o acţiune individuală finalizată cu un şut superb din interiorul careului.

Argentinianul a marcat golul doi al partidei, în minutul 37. Arturo Vidal îl observă pe Messi şi îi trimite balonul. Argentinianul a controlat bine balonul în careu şi a plasat mingea în dreapta porţii lui Dmitrovic.

Trei minute mai târziu, Messi a înscris din nou după ce a trimis o minge respinsă direct în poarta lui Eibar.

Ultima reuşită a argentinianul a venit în minutul 87, când a preluat o minge respinsă şi nu i-a dat nicio şansă portarului cu un şut perfect.

Arthur a definitivat scorul partidei în minutul 89. Acesta a marcat după ce balonul a ajuns la el în urma unei respingeri.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona se poziţionează pe primul loc în LaLiga, cu un total de 55 de puncte, în timp ce Eibar se află pe locul 16, cu doar 24 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici