Messi a răbufnit după ce Barca a pierdut titlul

  • Real Madrid a devenit campioana Spaniei pentru a 34-a oară în istoria clubului
  • Barcelona va termina pe locul 2, fiind învinsă în partida de joi seară de Osasuna pe propriul teren
  • Messi a izbucnit după meci: "Eu ziceam că nu luăm UEFA Champions League, dar nu am fost în stare nici să câştigăm La Liga"
3133 afișări
Imaginea articolului Messi a răbufnit după ce Barca a pierdut titlul

Messi a răbufnit după ce Barca a pierdut titlul

Căpitanul Barcelonei, Leo Messi, nu vorbeşte foarte des după partide. Când o face însă, interviul este unul exploziv. Aşa s-a întâmplat după înfrângerea de joi seară cu Osasuna, 1-2, în urma căreia Real Madrid a devenit campioana Spaniei.
 
"Nu ne aşteptam să se încheie astfel, dar este reprezentativ pentru tot ce s-a întâmplat anul acesta. Suntem o echipă slabă în faţa căreia dacă ai intensitate vei câştiga. Am pierdut multe puncte când nu trebuia. Am fost foarte inconstanţi. Real Madrid şi-a văzut de propriul drum. Nu au pierdut după pauza competiţională. Noi am pierdut şi trebuie să ne facem autocritica, începând cu jucătorii, dar şi la alte departamente. Suntem Barcelona şi suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci. Spuneam în trecut că dacă vom continua în acest fel e greu să câştigăm Champions League, şi n-am fost în stare nici să câştigăm La Liga. Dacă jucăm astfel, vom pierde cu Napoli. Cel mai rău este că am creat o imagine foarte proastă pentru ce va urma. Jucând astfel nu vom ajunge nicăieri. Oamenii îşi pierd răbdarea şi e normal pentru că nu oferim nimic" a spus Leo Messi după partidă.
 
Sacrificat ar putea fi antrenorul Quique Setien, cel care a admis după meciul de aseară că nu ştie dacă va fi pe banca echipei şi la partida din UEFA Champions League cu Napoli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici