Messi: Cel mai important este să mă recuperez foarte bine

Jucătorul formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, care va fi indisponibil şase-opt săptămâni din cauza unei rupturi la coapsa stângă, a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat şi şi-a exprimat regretul că nu poate "juca în aceste momente".

85 afișări
Imaginea articolului Messi: Cel mai important este să mă recuperez foarte bine

Messi: Cel mai important este să mă recuperez foarte bine

"Este păcat că nu joc cu echipa mea în aceste momente. Cel mai important acum este să mă recuperez foarte bine pentru a-mi putea ajuta colegii şi să mulţumesc pentru sprijin în cel mai bun mod pe care îl ştiu: jucând fotbal", a scris Messi pe Facebook.

El a precizat că se va consacra pe deplin vindecării în următoarele săptămâni.

Lionel Messi va fi indisponibil între şase şi opt săptămâni, după ce a suferit o ruptură musculară la bicepsul femural al piciorului stâng. Messi va realiza prima parte a recuperării la Barcelona, iar cea de-a doua la Buenos Aires. Messi a fost înlocuit, duminică, în minutul 19 al meciului câştigat de FC Barcelona, scor 4-1, în deplasare cu Betis Sevilla.

Aceasta este a treia accidentare a lui Messi în sezonul 2013/2014. La 21 august, în turul Supercupei Spaniei cu Atletico Madrid, Messi a suferit o accidentare la piciorul stâng, fiind indisponibil o săptămână, iar la partida cu Almeria, din 28 septembrie, a acuzat o leziune la piciorul drept, fiind absent trei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici