Messi rămâne la Paris şi după ce i-a „răpit” Franţei titlul mondial

Lionel Messi, câştigătorul Cupei Mondiale, ar fi ajuns la un acord cu Paris St Germain pentru a rămâne la club cel puţin până în sezonul 2023-24, a anunţat miercuri cotidianul francez Le Parisien.

466 afișări
Imaginea articolului Messi rămâne la Paris şi după ce i-a „răpit” Franţei titlul mondial

Messi rămâne la Paris şi după ce i-a „răpit” titlul mondial Franţei

Atacantul în vârstă de 35 de ani, de şapte ori câştigător al Balonului D'Or, a ajutat Argentina să obţină trofeul Cupei Mondiale, învingând duminică Franţa la penalty-uri în finală.

„La începutul lunii decembrie, în plină desfăşurare a Cupei Mondiale, s-a ajuns la un acord (pentru ca Messi) să rămână cel puţin încă un sezon”, a precizat ziarul, fără a cita surse.

PSG nu a confirmat informaţia.

Preşedintele Paris St Germain, Nasser Al-Khelaifi, a declarat în această lună că Messi este fericit la campioana din Ligue 1, adăugând că discuţiile privind prelungirea contractului vor avea loc după Cupa Mondială.

Messi, care are 12 goluri şi 14 pase de gol pentru PSG în toate competiţiile în acest sezon, s-a mutat în capitala Franţei de la Barcelona în 2021, cu un contract pe doi ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
messi,
psg,
le parisien

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici