Michael Ballack este incert pentru finala cu Spania

Căpitanul echipei naţionale a Germaniei, Michael Ballack, este incert pentru finala Campionatului European, din cauza unei accidentări la gamba dreaptă, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, selecţionerul Joachim Low, transmite trimisul MEDIAFAX.

12 afișări
Imaginea articolului Michael Ballack este incert pentru finala cu Spania

Michael Ballack este incert pentru finala cu Spania

"Va trebui să luăm în considerare foarte serios faptul că Michael nu va putea evolua în finală. Tim Borowski şi Bastian Schweinsteiger sunt variantele pentru înlocuirea lui Ballack. Am discutat cu el şi l-am văzut destul de optimist, nu este demoralizat pentru că încă sunt şanse să fie recuperat. Dacă nu va putea evolua, va fi o dezamăgire pentru toţi, dar vom face tot ce e posibil pentru a putea fi recuperat", a spus Joachim Low.

Nu se ştie exact încă de unde au apărut problemele lui Ballack, dacă acestea au rezultat în urma unui impact sau a unei inflamaţii.

Ballack nu a putut participa la antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu Spania, din finala Euro-2008, el fiind ţinut sub tratament constant de către doctorii echipei naţionale.

Partida Germania - Spania, din finala Campionatului European de fotbal din Austria şi Elveţia, se va disputa, duminică, la ora 21.45 pe stadionul Ernst Happel din Viena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici