Michael Phelps, campion mondial pentru a 23-a oară

Sportivul american Michael Phelps şi-a păstrat titlul de campion mondial la 200 metri fluture, după ce s-a impus, miercuri, la Shanghai, într-un minut, 53 de secunde şi 34 de sutimi.

222 afișări
Imaginea articolului Michael Phelps, campion mondial pentru a 23-a oară

Michael Phelps, campion mondial pentru a 23-a oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Phelps a câştigat a 23-a medalie de aur la Campionatele Mondiale, prima la Shanghai. El a ocupat, duminică, locul trei cu ştafeta 4x100 metri şi poziţia secundă, marţi, la 200 metri liber.

Americanul, dublu campion olimpic (2004, 2008) şi cvadruplu campion mondial (2001, 2003, 2007, 2009) al distanţei, i-a devansat pe japonezul Takeshi Matsuda (un minut, 54 de secunde, o sutime) şi pe chinezul Wu Peng (un minut, 54 de secunde, 67 de sutimi).

Phelps estel mai titrat sportiv din istoria JO cu 14 medalii de aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici