Michael Phelps se antrenează şi ar putea reveni în competiţie

Înotătorul Michael Phelps, cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, se antrenează de cinci ori pe săptămână şi ar putea disputa "una sau două competiţii", a declarat antrenorul său, Bob Bowman, pentru USA Today.

65 afișări
Imaginea articolului Michael Phelps se antrenează şi ar putea reveni în competiţie

Michael Phelps se antrenează şi ar putea reveni în competiţie

"Are o condiţie fizică bună. Căutăm una sau două competiţii unde ar putea merge. Vom vedea atunci cum se prezintă", a declarat Bowman.

Potrivit lui Bowman, Phelps, 28 de ani, ar putea participa la Campionatele SUA, care vor avea loc în august, în California.

"El ar putea începe cu probe scurte pentru a vedea dacă este încă rapid", a declarat Bowman, evocând 100 metri liber şi 100 meri fluture.

Phelps s-a retras din activitate după JO de la Londra, unde a câştigat patru titluri şi a dus la 18 medalii de aur totalul olimpic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici