Michael Schumacher împlineşte 52 de ani. Germanul deţine recordul pentru cele mai multe campionate câştigate în Formula 1

  • Michael Schumacher a fost activ în perioada 1991-2006 şi 2010-2012
  • Schumacher a avut un accident de ski pe 29 decembrie 2013
  • Michael Schumacher are o avere de 600 de milioane de dolari
919 afișări
Imaginea articolului Michael Schumacher împlineşte 52 de ani. Germanul deţine recordul pentru cele mai multe campionate câştigate în Formula 1

Pe 3 ianuarie 1969 se năştea legendarul pilot de curse Michael Schumacher. Germanul de 52 de ani deţine recordul pentru cele mai multe campionate câştigate în Formula 1, la egalitate cu Lewis Hamilton. Până anul trecut, Schumacher avea şi cele mai multe victorii în Formula 1, dar tot Hamilton i-a bătut recordul.

Neamţul a suferit un accident la ski în 2013, iar de atunci starea lui de sănătate a fost foarte bine ascunsă de ochii publicului. Fostul lui şef de la Ferrari a spus că îl vizitează o dată sau de două ori pe lună şi îl vede pe Michael cum luptă.

Jean Todt, fostul şef Ferrari: Îl iubesc pe Michael, îi iubesc familia, pe soţia sa, Corina, pe copilul lui, Mick, care la anul va concura în Formula 1 pentru echipa din care a făcut parte şi Romain Grosjean. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici