Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la turneul de la Hobart

Mihaela Buzănescu (nr. 25 WTA) a ajuns la a doua înfrângere în tot atâtea meciuri jucate în noul sezon. După eşecul de la Brisbane, în faţa jucătoarei din Ucraina Lesia Tsurenko, scor 6-0, 6-2, sportiva din România a pierdut şi primul tur al competiţiei de la Hobart.

133 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la turneul de la Hobart

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la turneul de la Hobart

Cap de serie numărul doi, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de jucătoarea din Elveţia, Belinda Bencic (nr. 55 WTA), după două ore şi 37 de minute de joc. Câştigătoarea Cupei Hopman, alături de Roger Federer, Bencic s-a impus în trei seturi în faţa româncei, 6-4, 3-6, 5-7.

Mihaela a început bine, a câştigat primul set cu 6-4. Al doilea set însă a fost luat de elveţiancă, 6-3, ca mai apoi, în setul decisiv, de la 2-1 pentru Bencic s-a mers din break în break până la 6-5. Mihaela a salvat două mingi de meci pe serviciul adversarei, dar Bencic a închis partida, la a cincea minge de meci, 7-5.

După turneul de la Hobart, Buzărnescu a câştigat cu un punct în clasamentul WTA şi 2.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici