Mihaela Buzărnescu, reacţie după ce a fost înfrântă de Pliskova, în meciul din FED Cup: Vom schimba tactica!

Mihaela Buzărnescu (29 WTA), reprezentanta României, a pierdut primul meci din turul I al Grupei Mondiale Fed Cup, contra Karolinei Pliskova (Cehia, 5 WTA). La final, românca a evidenţiat plusurile adversarei sale şi a susţinut că va apela la o schimbare în meciul următor.

1112 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu, reacţie după ce a fost înfrântă de Pliskova, în meciul din FED Cup: Vom schimba tactica!

Mihaela Buzărnescu, reacţie după ce a fost înfrântă de Pliskova, în meciul din FED Cup: Vom schimba tactica!

Numărul cinci mondial a dominat primul set, după un prim game lung, echilibrat, în care a apărat două mingi de break ale Mihaelei. Buzărnescu a luat un start bun de set doi: tură autoritară la serviciu, a avut minge de break în game-ul doi, a răzbit într-un game 3 maraton, în care ambele rachete au fost izbite de pământ. Mai eficientă în raliu, a pus-o sub presiune pe Pliskova, însă racheta numărul unu a Cehiei a accelerat exact în final de set, trecându-şi în cont a treia victorie din tot atâtea partide în faţa bucureştencei în vârstă de 30 de ani.

La finalul întâlnirii, Buzărnescu a recunoscut că va schimba tactica în meciul următor cu Katerina Siniakova (44 WTA): ”Pliskova a făcut un joc bun, e într-o perioadă bună şi a venit cu un moral superior. Serviciul ei a ajutat-o în momentele grele. N-am avut emoţii, am avut mulţi români în tribune, îmi pare rău că nu am câştigat. Vom schimba tactica, pentru că este un alt adversar (n.r. – Siniakova).

Asta vom face diseară când vom analiza situaţia. Chiar dacă scorul a fost mare, în special în primul set, eu am simţit că sunt în meci, că pot întoarce situaţia. Mi-aş fi dorit ca eu să pot mixa mai mult jocul, să nu-i las şansa de a controla ea jocul”, a declarat românca, la conferinţa de presă, după înfrângerea cu Pliskova.

După prima zi la Fed Cup, Cehia şi România se află la egalitate, 1-1. Duelul dintre cele două se reia, duminică, de la ora 14:00, cu meciul Karolina Pliskova - Simona Halep, urmat de Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici