Mihaela Buzărnescu s-a calificat dramatic pe tabloul principal al turneului de tenis de la Miami

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat marţi seara pe tabloul principal al turneului de tenis WTA 1000 de la Miami, învingând-o dramatic, în ultimul tur, pe germanca Anna-Lena Friedsam, numărul 125 WTA, după ce a salvat o minge de meci.

2425 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu s-a calificat dramatic pe tabloul principal al turneului de tenis de la Miami

Sursa foto: profimedia

Mihaela Buzărnescu a reuşit marţi seara o calificare dramatică pe tabloul principal al Miami Open, turneu de tenis feminin de 1000 de puncte, dotat cu premii în valoare de 3.260.190 USD.

Românca a pierdut categoric primul set, cu 2-6, însă în setul doi a dat semne de reviriment, reuşind să ducă scorul la 4-2. Germanca a revenit însă şi a dus setul în tiebreak, pe care Buzărnescu l-a câştigat cu un excelent forcing pe final (7-6/7-4).

Setul 3 a fost unul de mare dramatism. Buzărnescu a început slab, a pierdut 2 game-uri pe propriul serviciu, Friedsam având minge de meci la 5-2. Românca a salvat şi a făcut rebreak-ul, după care a revenit spectaculos şi a câştigat toate celelalte game-uri. La 6-5 Buzărnescu şi-a procurat la rândul ei 3 mingi de meci. Friedsam a reuşit să salveze 2, de la 0-40 la 30-40, dar Buzărnescu s-a concentrat şi a valorificat-o pe ultima, obţinând victoria şi calificarea pe tabloul principal.

Pentru calificare, Buzărnescu va fi recompensată cu 10.000 USD şi 30 de puncte WTA.

Pe tabloul principal al turneului de la Miami România mai are trei reprezentante, pe Simona Halep (3 WTA, cap de serie numărul 3), care va intra direct în turul 2, Irina Begu, (74 WTA) şi Sorana Cîrstea (66 WTA), care a acces marţi în turul 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici