Mihaela Buzărnescu s-a oprit în optimi la Charleston. Wozniacki: În setul trei mi-am spus că trebuie să forţez, a mers

Caroline Wozniacki a reuşit să se impună în trei seturi în faţa Mihaela Buzărnescu în optimile de finală ale turneului de la Charleston. Jucătoarea din Danemarca a câştigat, scor 6-4, 3-6, 6-3, însă victoria a fost una greu de obţinut.

513 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu s-a oprit în optimi la Charleston. Wozniacki: În setul trei mi-am spus că trebuie să forţez, a mers

Mihaela Buzărnescu s-a oprit în optimi la Charleston. Wozniacki: În setul trei mi-am spus că trebuie să forţez, a mers

"Am început partida foarte bine. Am început agresiv, am jucat aşa cum îmi doream. Apoi, am început să simt presiune din partea ei şi ştiam că nu va renunţa uşor. După care, Mihaela a început să joace şi mai agresiv, iar lucrurile s-au întors în favoarea ei puţin.

În setul trei am început din nou bine, dar nu mă simţeam tocmai confortabil în meci. Apoi, la scorul de 3-3 mi-am spus că trebuie să forţez, că trebuie să încerc totul şi că trebuie să lovesc mingea mai repede, cred că a mers", a povestit Caroline Wozniacki ce a simţit în timpul meciului cu Mihaela Buzărnescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici