Mihai Pintilii, Steaua Bucureşti: Mirel Rădoi a fost unul dintre idolii mei

Mijlocaşul de 31 de ani al echipei Steaua Bucureşti recunoaşte că şi-ar fi dorit să lucreze cu fostul antrenor al echipei, Mirel Rădoi, despre care spune că este unul dintre jucătorii pe care i-a apreciat cel mai mult.

221 afișări
Imaginea articolului Mihai Pintilii, Steaua Bucureşti: Mirel Rădoi a fost unul dintre idolii mei

Mihai Pintilii, Steaua Bucureşti: Mirel Rădoi a fost unul dintre idolii mei (Imagine: Mihai Laurentiu/ Mediafax Foto)

Într-un interviu acordat revistei LPF, Mihai Pintilii e convins că echipa sa, Steaua Bucureşti, poate câştiga titlul în acest sezon şi poate merge în grupele Ligii Campionilor.

"Am făcut parte din echipa care a câştigat două campionate şi a fost în UEFA Champions League. În prezent avem mulţi jucători valoroşi, dar şi foarte mulţi incomplet refăcuţi după accidentări. Gândindu-mă bine, cei de acum trebuie să câştigăm campionatul şi să ne calificăm în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi pentru a putea spune că formăm o echipă la fel de valoroasă ca cea de atunci." a pus Pintilii.

Mijlocaşul de 31 de ani speră să fie şi în lotul pe care selecţionerul Iordănescu îl va duce în Franţa, la Campionatul European.

" Consider că avem o grupă foarte grea, pentru că eu văd Franţa principala favorită la câştigarea titlului europen. Dacă trecem bine de primul meci, sunt sigur că vom depăşi faza grupelor, chiar dacă şi celelalte adversare sunt extrem de puternice." a mai spus Pintilii.

Mijlcoaşul spune că a revenit la Steaua datorită lui Laurenţiu Reghecampf, unul dintre antrenorii care i-au marcat cariera.

"Eu zic că s-a făcut foarte bine cu schimbarea sistemului competiţional, campionatul este mult mai interesant! Sunt acum câteva echipe extrem de puternice. Astra a terminat campionatul regulat la diferenţă apreciabilă de puncte, Dinamo şi-a dezvoltat mult calitatea jocului. Pandurii practică de asemenea un fotbal foarte bun, îmbunătăţit faţă de sezoanele precedente." spune Mihai Pintilii într-un interviu acordat revistei Ligii profesioniste de Fotbal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici