Mihai Stoica: O remiză ar fi o surpriză uriaşă, o victorie ar fi o minune

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, înainte de plecare spre Glasgow, în vederea partidei cu Rangers, din etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, că o victorie împotriva campioanei Scoţiei ar reprezenta o nouă minune după titlul câştigat în sezonul trecut.

21 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: O remiză ar fi o surpriză uriaşă, o victorie ar fi o minune

Mihai Stoica: O remiză ar fi o surpriză uriaşă, o victorie ar fi o minune (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Va fi ceva special la Glasgow, iar emoţiile sunt la o altă intensitate. E o altă lume şi puţini sunt cei care ajung acolo, aşa că trebuie să ne felicităm încă o dată că am reuşit să pătrundem în elita fotbalului european. Întâlnim o echipă care are un moral foarte bun. I-am văzut acum două săptămâni câştigând "Old Firm" contra celor de la Celtic, iar acum au trecut şi pe primul loc în campionat.

E o echipă foarte bună pe teren propriu, dar nu de nivelul Sevillei, şi dorim să ne fructificăm şansa. Şi un rezultat de egalitate este pozitiv, pentru că întâlnim o echipă de o altă categorie. Noi venim din urna a patra şi întâlnim doar adversari din categoria grea şi supergrea. Glasgow Rangers nu e din categoria supergrea, dar e din cea grea.

Un rezultat de egalitate ar fi o surpriză uriaşă, iar o victorie ar fi o minune, dar şi cum câştigarea campionatului poate fi încadrată în categoria minunilor, să sperăm că băieţii vor mai reuşi încă una", a spus Stoica.

Mihai Stoica speră ca jucătorii campioanei României să nu fie intimidaţi de atmosfera de pe Ibrox Park.

"Nu e acelaşi lucru să joci pe teren neutru trei meciuri şi în deplasare trei meciuri. Noi avem un handicap uriaş faţă de celelalte participante la cea mai importantă competiţie intercluburi, pentru că nu jucăm niciun meci pe teren propriu, însă dacă am reuşit un rezultat de egalitate împotriva lui VfB, atunci suntem foarte încrezători contra celor de la Rangers. Sper să nu fim copleşiţi de atmosfera de pe Ibrox Park", a subliniat Stoica.

Delegaţia echipei Unirea Urziceni a plecat, luni dimineaţă, spre Glasgow în vederea partidei cu Rangers, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor. Alături de echipă a plecat şi fostul campion mondial la box, Mihai Leu, dar şi finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman.

Partida Glasgow Rangers - Unirea Urziceni este programată, marţi, cu începere de la ora 21.45, pe stadionul Ibrox Park.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici