Mihai Stoica şi Dan Petrescu, suspendaţi de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, vineri, să-l suspende o lună pe managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, în timp ce antrenorul Dan Petrescu a primit două etape de suspendare, după protestele din meciul din Cupa României, cu FC Braşov.

24 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica şi Dan Petrescu, suspendaţi de Comisia de Disciplină

Mihai Stoica şi Dan Petrescu, suspendaţi de Comisia de Disciplină (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Mihai Stoica a fost şi amendat cu 640 de lei în timp ce Dan Petrescu a primit o penalitate de 320 de lei. Ambii oficiali au fost trimişi în afara incintei terenului de joc la partida din Cupa României, cu FC Braşov, scor 0-1.

Comisia de Disciplină a mai decis suspendarea pentru două meciuri a mijlocaşului central stelist Mihai Onicaş după eliminarea din partida de Cupa României, cu Gloria Bistriţa, scor 0-0, 4-5 după loviturile de departajare. Onicaş a fost amendat şi cu 3.000 de lei.

Dinu Sânmărtean (Gloria Bistriţa) şi Balazs Borbely (FC Timişoara) au primit câte o etapă de suspendare şi 740 de lei amendă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici