Mihai Stoica: Unirea Urziceni trece printr-o situaţie delicată din punct de vedere financiar

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că gruparea ialomiţeană se confruntă cu unele probleme financiare în acest moment, dar speră ca acestea să se rezolve.

22 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Unirea Urziceni trece printr-o situaţie delicată din punct de vedere financiar

Mihai Stoica: Unirea Urziceni trece printr-o situaţie delicată din punct de vedere financiar (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"E o situaţie delicată, care sperăm să se rezolve, dar la ora aceasta nu stăm foarte bine. Sunt şi alte echipe în situaţia noastră, altele au o situaţie şi mai gravă, iar altele nu au probleme, una dintre acestea fiind adversara noastră de sâmbătă, Rapid. Nu se pune problema să plec acum. Ce se va întâmpla în viitor vom vedea, dar nu ştiu la ce să mă aştept", a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica a afirmat că pentru Unirea Urziceni urmează o perioadă de meciuri foarte dificile. "Într-o săptămână vom juca trei meciuri importante. Cu Rapid, performera debutului de campionat, cu Zenit, o echipă redutabilă, şi la Târgu Mureş. Vom avea un adevărat tur de forţă şi vom schimba multe avioane. Unirea poate orice, este singura echipă care a reuşit în Europa performanţe inimaginabile", a afirmat Stoica.

Potrivit lui Mihai Stoica, Dan Petrescu crede că Unirea Urziceni se poate califica în returul cu Zenit. "Dacă era antrenorul nostru, Dan Petrescu zicea că avem unu la sută şanse de calificare. El este drăguţ, am vorbit cu el de multe ori în ultima perioadă, dar ştie ce probleme avem. Ştie că e foarte dificil să joci împotriva unui asemenea colos şi să ai parte de un arbitraj complet ostil. Zenit face parte dintr-o altă ligă, nicio altă echipă din campionatul intern nu se poate ridica la nivelul ei", a menţionat Stoica.

În ceea ce priveşte meciul cu Rapid, Mihai Stoica a declarat că are încredere în arbitrul Augustus Constantin, chiar dacă Rapid nu a pierdut niciun meci cu el la centru. "E un record de invidiat să câştigi 24 de partide şi să remizezi de şapte ori cu un anume arbitru. Am încredere în Augustus Constantin, chiar dacă a mai făcut greşeli", a precizat Stoica.

El a clarificat şi problema jucătorilor Semedo şi Brandan, excluşi din lot pentru partida cu Zenit Sankt Petersburg. "Semedo şi Brandan nu au comis niciun act de indisiciplină. Am avut informaţii că după meciul de la Târgu Jiu au fost într-un club, iar cum a doua zi aveau liber înseamnă că nu au greşit cu nimic. Roni (n.r. - antrenorul Roni Levi) a decis să îi excludă. Ei au greşit moral, pentru că nu au dat impresia că ar fi afectaţi de remiză. Ei au fost excluşi pentru meciul cu Zenit şi au o mică problemă medicală", a afirmat Stoica.

Partida Unirea Urziceni - Rapid, contând pentru etapa a II-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 22.00, pe stadionul "Tineretului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici