Mihai Stoica vede o conspiraţie împotriva echipei sale

Managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, că unele persoane fac totul ca echipa sa să nu fie în frunte, dezavantajându-i prin arbitraje, pentru a ajunge "cine trebuie, acolo unde trebuie".

54 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica vede o conspiraţie împotriva echipei sale

Mihai Stoica vede o conspiraţie împotriva echipei sale (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mă aşteptam să fim puşi la zid de arbitri în halul ăsta. Am avut impresia că suntem pe drumul cel bun, dar din păcate e cineva care se ocupă de nişte chestii care n-au legătură cu performanţa şi imparţialitatea. Cu Rapid şi Hamburg s-a văzut exact valoarea noastră şi probabil că oamenii şi-au zis: «Băi, îi scăpăm pe ăştia şi cine trebuie nu mai poate să-i ajungă». Uite că cine trebuie e acolo unde trebuie, din păcate. Să nu vă miraţi dacă echipe care au demonstrat ceva în Europa nu vor mai ajunge acolo, iar altele care se fac de râs o să meargă an de an. Ne vom întoarce la trei echipe în cupele europene şi la perioada fără performanţe", a spus Stoica.

Mihai Stoica a precizat că este şi mai supărat după ce a văzut înregistrarea meciului pierdut cu scorul de 2-1 în faţa echipei Universitatea Craiova, în etapa a VIII-a a Ligii I.

"Am revăzut meciul, supărarea mea s-a accentuat şi e păcat că mai există astfel de arbitraje din partea unor oameni de la care nu te aştepţi să se comporte aşa cum a făcut-o Martiş. Trebuie luate măsuri drastice împotriva arbitrilor care pun la zid anumite echipe. Mă feresc să comentez, pentru că, neavând dovezi, plătesc. Ştiu exact cine le face, cum le face şi cine le influenţează, dar n-are rost să vorbesc. Ştiu aşa cum ştie toată lumea. Aştept măsuri. Nu putem să ne retragem din campionat, dar de 17 ani de când sunt în fotbal n-am văzut un arbitraj atât de tendenţios. Să vii după două meciuri bune cu Hamburg şi Rapid şi să fii călcat în picoare de Martiş şi Crângaşu, e dezamăgitor", a comentat el.

Managerul general al grupării Unirea Urziceni a fost audiat, miercuri, la Comisia de Disciplină a FRF, în legătură cu incidentul dintre el şi administratorul delegat al FC Rapid, Nicolae Manea, după meciul direct, câştigat de ialomiţeni în Giuleşti cu 2-1, în etapa a VII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici