Mihai Stoica: Vom numi un antrenor săptămâna viitoare

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în situaţia în care varianta cu selecţionerul Răzvan Lucescu antrenor până la sfârşitul sezonului nu este posibilă, atunci va numi un tehnician în cursul săptămânii viitoare.

19 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Vom numi un antrenor săptămâna viitoare

Mihai Stoica: Dacă nu este posibilă varianta Răzvan Lucescu, vom numi antrenor săptămâna viitoare (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu mă interesează ce antrenori vor să vină la Unirea Urziceni, ci doar ce antrenori vrem noi să aducem. Va fi sută la sută un antrenor străin, în principiu unul care nu a mai lucrat în România. Se pune problema dacă va veni acum sau din vară. Eu îmi doresc ca Răzvan Lucescu, în perioada de cinci luni în care nu va avea acţiuni la echipa naţională, să poată să ne ajute pentru a avea eu timp suficient să aleg varianta optimă de antrenor. Dacă nu se va putea cu Răzvan Lucescu, vom numi antrenor în cursul săptămânii viitoare. Probabil că şi alţii în situaţia noastră dacă aveau inspiraţie s-ar fi gândit şi la varianta Răzvan Lucescu. A fost o idee care mi-a venit după ce începusem discuţiile cu câţiva antrenori. Va fi o decizie grea, despre care însă discutăm după ce voi anunţa numele noului antrenor", a spus oficialul grupării ialomiţene.

Stoica a menţionat că, prin plecarea antrenorului Dan Petrescu, Unirea Urziceni pierde cel mai valoros om din club. "Eram convins că se va apropia şi momentul despărţirii de Dan Petrescu, dar am sperat că va dura mai mult până se va produce. Nu vreau să dau o tentă melodramatică, dar pierdem cel mai valoros om din club. Este cel care are cel mai mare merit în această aventură nemaipomentiă a Unirii Urziceni. Îi mulţumesc lui Dan Petrescu pentru că ne-a dat ocazia tuturor să ne bucurăm cum nu ne-am bucurat niciodată. Eu am zis mereu că vreau să lucrez cu Dan Petrescu toată viaţa, dar poate această despărţire e doar o pauză. E ca un meci care vrei să nu se mai termine, ca o carte, poate că va mai fi un alt capitol. Vom fi suporterii lui oriunde s-ar afla de acum înainte", a precizat explicat Mihai Stoica.

Managerul general a adăugat că doreşte prelungirea contractului cu gruparea Unirea Urziceni, scadent la finalul acestei ediţii de campionat. "Contractul meu expiră în vară şi eu îmi doresc să continui la Urziceni. Dacă Dan Petrescu pleacă în străinătate, eu sunt de uz intern. Aşa că îmi doresc să rămân aici. Dar în fotbal zicala «Azi aici, mâine la Focşani» se potriveşte foarte bine. Aşa că eu nu ştiu ce o să fie peste şase ore, cu atât mai puţin ce se va întâmpla peste şase luni, când expiră contractul", a explicat Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici