Mihai Stoichiţă este noul director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal

Mihai Stoichiţă a anunţat, marţi, că este noul director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal şi va fi responsabil pentru naţionalele de tineret şi juniori ale României.

854 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă este noul director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal

Mihai Stoichiţă este noul director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (Imagine: Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto)

"Sunt noul director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal. De mâine încep lucrul. Este un post care are în vizor în principal activitatea din sectorul juvenil, echipele de tineret, implementarea unor metodologii de antrenament comune pentru fotbalul românesc. Voi veni şi cu o strategie pentru dezvoltarea şi amplificarea masei de jucători de valoare, care care văd că n-a dispărut de la noi. Toşca la Betis, Stanciu şi Chipciu la Anderlecht.

Selecţionerul Daum are în responsabilitate echipa de seniori şi echipa olimpică, iar eu restul echipelor naţionale şi sectorul juvenil. Dar va exista o colaborare, suntem buni prieteni, am stat mult de vorbă în acţiunile echipei naţionale. Dacă va avea nevoie vreodată, îl voi ajuta", a declarat Stoichiţă la DigiSport.

În vârstă de 62 de ani, Mihai Stoichiţă a pregătit Steaua în 3 mandate, le-a mai antrenat în Liga 1 pe FC Naţional, Farul, Oţelul, Astra, Petrolul, dar a fost şi selecţioner al statului Panama, al Armeniei şi al Kuweit-ului. În străinătate, a pregătit echipe precum Litex Lovech, Sheriff Tiraspol, Ankaragucu, Aris Limassol, Al Salmiya, AEL Limassol şi Apollon Limassol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici