Mihai Stoichiţă şi-a recuperat maşina

Antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti, Mihai Stoichiţă, şi-a recuperat autoturismul care îi fusese furat la jumătatea lunii noiembrie, la Constanţa, după o investigaţie a unei echipe mixte, formată din poliţişti de la IJP Constanţa şi secţia 9 din Bucureşti.

44 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă şi-a recuperat maşina

Mihai Stoichiţă şi-a recuperat maşina (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Anda Drăgulescu, a declarat că autoturismul a fost găsit în Bucureşti, pe Bulevardul Ferdinand şi avea montate plăcuţe de înmatriculare cu numere de Germania.

"Un poliţist din cadrul compartimentului Furturi Auto din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa şi un criminalist din cadrul aceluiaşi serviciu au plecat la Bucureşti pentru efectuarea cercetărilor cu sprijinul poliţiştilor de la secţia 9 Bucureşti. Maşina a fost găsită pe Bulevardul Ferdinand şi prezenta urme de forţare la încuietoarea portierei stânga faţă şi avea montate plăcuţe false de înmatriculare cu numere de Germania, după care a fost încredinţat proprietarului".

La 11 noiembrie, antrenorului echipei Steaua, Mihai Stoichiţă,i-a fost furat autoturismul marca BMW X6, la Constanţa, la limita cu staţiunea Mamaia, la un hotel din localitate. Prejudiciul estimat se ridica la 85.000 de euro, autoturismul fiind dat în urmărire pe plan naţional şi internaţional. Mihai Stoichiţă se afla, alături de Steaua II la Constanţa, pentru meciul din Liga a II-a pe care elevii antrenorului Leonard Strizu urmau să-l, susţină în compania formaţiei Săgeata Stejarul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici