Mii de fani s-au fotografiat la Bucureşti cu trofeul Cupei Mondiale - GALERIE FOTO

Aproximativ 7.700 de pasionaţi ai fotbalului s-au fotografiat, joi, la Sala Palatului, alături de trofeul Cupei Mondiale, sosit la Bucureşti în cadrul turneului mondial "Coca Cola World Trophy Tour".

19 afișări
Imaginea articolului Mii de fani s-au fotografiat la Bucureşti cu trofeul Cupei Mondiale - GALERIE FOTO

Mii de fani s-au fotografiat la Bucureşti cu trofeul Cupei Mondiale (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor evenimentului, cei 7.740 de fani s-au fotografiat cu trofeul ce a fost expus la Sala Palatului într-un interval de 12 ore, de la 09.00 la 21.00.

GALERIE FOTO

Trofeul Cupei Mondiale FIFA a sosit, marţi seară, la Bucureşti, şi a fost prezentat miercuri, în prezenţa fostului internaţional Gheorghe Popescu, ambasador al Cupei Mondiale în România, precum şi a altor personalităţi ca Gheorghe Mulţescu, Costică Ştefănescu, Mircea Rădulescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport, Doina Melinte, şi ambasadorii statelor africane Tunisia, Nigeria, Sudan, Africa de Sud şi Maroc.

Trofeul a ajuns în România în cadrul unui turneu ce cuprinde 93 de oraşe din 84 de ţări. România a fost a 75-a destinaţie, trofeul urmând să plece, vineri dimineaţă, la ora 09.20, la Atena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici