Mijlocaş brazilian şi fundaş slovac transferaţi la FC Braşov

Mijlocaşul brazilian Jose Williams da Silva Mendonca şi fundaşul slovac Peter Majernik au semnat contracte valabile pentru un an de zile cu echipa FC Braşov.

107 afișări
Imaginea articolului Mijlocaş brazilian şi fundaş slovac transferaţi la FC Braşov

Mijlocaş brazilian şi fundaş slovac transferaţi la FC Braşov

Peter Majernik este mulţumit de condiţiile pe care le-a găsit la FC Braşov.

"Sunt bucuros că am semnat cu FC Braşov. Sunt la prima experienţă la o echipă din afara Slovaciei şi sper să confirm aşteptările. Am fost primit foarte bine de jucători şi sper să avem parte de un sezon reuşit. Nu ştiu foarte multe lucruri despre fotbalul românesc. Trebuie să mă acomodez cât mai repede, pentru că timpul este scurt până la startul campionatului", a declarat Peter Majernik, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Fundaşul slovac Peter Majernik (31 de ani) a mai jucat la FK Matador Puchov, Inter Bratislava şi Ruzumberok.

Mijlocaşul brazilian Jose Williams da Silva Mendonça (31 de ani) a evoluat la formaţiile portugheze Gil Vicente, Paços Ferreira, FC Vizela, iar ultima oară a jucat la Trofense, formaţie din liga a doua portugheză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici