Mike Tyson: Froch îl va învinge pe Bute

Legendarul pugilist american Mike Tyson a declarat că îl admiră pe britanicul Carl Froch şi că acesta nu este cel mai abil boxer, dar îl va învinge pe Lucian Bute în meciul din 26 mai.

513 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson: Froch îl va învinge pe Bute

Mike Tyson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îl admir pe Carl Froch, este un luptător. Nu este cel mai abil, dar va fi nevoie de un tip foarte talentat ca să îl învingă. Îl va bate pe Bute", a spus Tyson pentru metro.co.uk.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici