Mike Tyson îşi va prezenta povestea vieţii pe Broadway

Fostul pugilist Mike Tyson va face echipă cu realizatorul american Spike Lee pentru a prezenta la New York, pe Broadway, spectacolul pe care l-a susţinut în aprilie la Las Vegas, în care povesteşte detalii din viaţa şi din cariera sa.

192 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson îşi va prezenta povestea vieţii pe Broadway

Mike Tyson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

One man show-ul "Mike Tyson: adevărul incontestabil" va avea loc în perioada 31 iulie - 5 august, pe scena Longacre Theatre.

"Sunt o persoană foarte vulnerabilă şi vreau pur şi simplu să vă spun cine sunt, de unde vin şi cum am ajuns unde am ajuns", a declarat Tyson luni, într-o conferinţă de presă în care a anunţat acest proiect, alături de Spike Lee.

"Este nevoie de curaj pentru a urca în ring, dar trebuie curaj şi pentru a urca pe scenă", a afirmat şi Spike Lee.

Tyson a devenit celebru în 1986, când a câştigat, la 20 de ani, titlul de campion al greilor. Fenomenala sa ascensiune a fost marcată de mai multe probleme - închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, bătăi, ceea ce l-a făcut să nu fie văzut cu ochi buni de public. În 1992, pugilistul a fost condamnat pentru violarea unei tinere care a participat la un concurs de frumuseţe, petrecând trei ani în spatele gratiilor. La eliberare, el şi-a reluat titlurile înainte de a pierde în faţa lui Evander Holyfield în 1996. La revanşa din 1997, Mike Tyson l-a muşcat de două ori de ureche pe Holyfield, primind un an de suspendare. În 2003, şi-a declarat falimentul şi s-a retras din activitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici