Milan Baros, prins conducând pe autostradă cu 271 km pe oră

Atacantul ceh al echipei Olympique Lyon, Milan Baros, a fost prins de poliţişti, joi, în timp ce conducea automobilul său Ferrari cu 271 km pe oră pe autostrada A42 în Ain (estul Franţei), în contextul în care limita era de 130 km pe oră, informează AFP.

4 afișări
Imaginea articolului Milan Baros, prins conducând pe autostradă cu 271 km pe oră

Milan Baros a rămas fără permis după ce a condus pe autostradă cu 271 km pe oră

Potrivit poliţiei, internaţionalul ceh, prins de jandarmii de la plutonul din Dagneux, la ora 15.45 GMT, rula între Geneva şi Lyon, în compania unui prieten, pe care voia să-l facă să audă zgomotul motorului.

Jandarmii au precizat că au confiscat maşina şi i-au retras permisul de conducere lui Baros, confirmând astfel o informaţie din cotidianul regional Le Progres.

Un alt jucător de la Olympique Lyon, Sylvain Wiltord, a fost prins de poliţişti în septembrie 2006, conducând cu 152 km/h în loc de 90 km/h la Neyron, tot în Ain. Potrivit jandarmilor, Wiltord urmează să fie judecat în cursul lunii noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici