Minaur Baia Mare a câştigat finala mică a Super Cupei României la handbal masculin

Vicecampioana României la handbal masculin, Minaur Baia Mare, a câştigat duminică finala mică a Super Cupei României, după ce a învins în reprizele de prelungiri, pe CSM Suceava, cu 47-43 (38-38), după timpul regulamentar.

94 afișări
Imaginea articolului Minaur Baia Mare a câştigat finala mică a Super Cupei României la handbal masculin

Minaur Baia Mare a câştigat finala mică a Super Cupei României la handbal masculin

Desfăşurată pentru prima dată în sistem Final 4, Super Cupa României a avut la start pe Dinamo Bucureşti, campioana în exerciţiu, şi primele trei clasate din Cupa României, CSM Constanţa, CS Minaur Baia Mare şi CSU Suceava.

Băimărenii au fost învinşi în prima semifinală de sâmbătă de CSM Constanţa cu 27-22, după ce au condus la pauză cu 11-17.

CSU Suceava a pierdut şi ea semifinala în faţa lui Dinamo Bucureşti, cu 41-33 (20-19).

Finala mică de duminică a fost dominată în cea mai mare parte, pe tabelă, de către moldoveni, care au condus aproape în permanenţă, cu un avans maxim de 5 goluri la jumătatea reprizei secunde.

Maramureşenii au revenit pe final de meci şi au egalat 38-38, puţin înainte de sirena de final.

În cele două reprize de prelungiri, de câte 5 minute, Minaur a fost mai proaspătă, reuşind în final să se impună cu scorul final de 47-43.

Finala Super Cupei României se joacă între Dinamo Bucureşti şi CSM Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici