Minaur Baia Mare şi-a aflat adversara din sferturile EHF European Cup

Echipa de handbal masculin CS Minaur Baia Mare întâlneşte HC Viktor Stavropol (Rusia) în sferturile de finală ale EHF European Cup. Tragerea la sorţi a avut loc luni la Viena, la sediul Federaţiei Europene de Handbal.

146 afișări
Imaginea articolului Minaur Baia Mare şi-a aflat adversara din sferturile EHF European Cup

Minaur Baia Mare şi-a aflat adversara din sferturile EHF European Cup

Singura echipă românească de handbal masculin rămasă în EHF European Cup, după ce în faza optimilor au fost eliminate Potaissa Turda şi CSM Focşani, Minaur Baia Mare va avea o sarcină destul de dificilă în Rusia, în special din cauza deplasării pe care trebuie să o facă.

HC Victor Stavropol ocupă momentan locul 9 în campionatul Rusiei (din 12 echipe), cu 5 victorii, 2 remize şi 10 înfrângeri.

Primul meci al dublei confruntări se va juca în deplasare, urmând ca partida decisivă să aibă loc în Baia Mare.

Prima manşă a sferturilor de finală este programată pentru 26/27 martie, iar cea de-a doua pentru 3/4 aprilie. Semifinalele se vor disputa pe 23/24 aprilie şi 30 aprilie/1 mai.

O eventuală calificare în semifinale le va aduce maramureşenilor ca adversar pe câştigătoarea meciului dintre Alingsås HK (Suedia) şi Talent tym Plzenskeho kraje (Cehia).

În faza anterioară, Stavropol a trecut cu o dubă victorie de compatrioata Saratov, ocupanta locului 7 din Rusia.

În sezonul trecut, ruşii au încheiat pe locul 5 în campionat.

HC Viktor Stavropol este echipa pe care HC Dobrogea Sud Constanţa o învingea în sezonul 2020-2021, în faza preliminariilor EHF European League, cu o dublă victorie (26-18 şi 28-27).

Celelalte două meciuri din faza sferturilor sunt:

  • Drammen HK (Norvegia) sau SKIF Krasnodar (Rusia) vs HSC Suhr Aarau (Elveţia)
  • SKA Minsk (Belarus) vs Nærbø IL (Norvegia)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici