Miranda despre meciul cu Bute: Am un plan ca să devin campion la 17 aprilie

Pugilistul columbian Edison "Pantera" Miranda a declarat, într-un interviu acordat examiner.com, că el şi staff-ul său au un plan care să îi asigure câştigarea titlului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa românului Lucian Bute, la 17 aprilie.

55 afișări
Imaginea articolului Miranda despre meciul cu Bute: Am un plan ca să devin campion la 17 aprilie

Miranda despre meciul cu Bute: Am un plan ca să devin campion la 17 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt foarte mulţumit, echipa mea este muţumită şi avem un plan care să asigure că voi deveni campion la 17 aprilie. Întotdeauna le ofer fanilor o luptă, este ceea ce ei doresc. Sunt obişnuit să boxez în alte ţări, astfel că nu mă va afecta faptul că mă voi confrunta cu Bute în oraşul său", a spus Miranda.

Lucian Bute (25-0-0 20) îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). Cu ocazia acestui meci, Bute va reveni la Centre Bell după mai mult de un an de absenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici