Mircea Lucescu a fost prezent la partida dintre Fenerbahce şi Zenit, din Europa League

Mircea Lucescu (73 de ani) nici nu s-a despărţit bine de naţionala Turciei, că a început să meargă la meciurile echipelor pe care le-a pregătit. După ce a fost văzut în tribunele formaţiei Beşiktaş, marţi seară a mers la meciul dintre Fenerbahce şi Zenit, din Europa League.

123 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu a fost prezent la partida dintre Fenerbahce şi Zenit, din Europa League

Mircea Lucescu a fost prezent la partida dintre Fenerbahce şi Zenit, din Europa League

Clubul din Rusia nu a ratat ocazia să împărtăşească momentul cu fanii, printr-un mesaj special: „Nu a fost cel mai bun meci al nostru în această seară (n.r. Zenit a pierdut cu 0-1), dar acest clip cu Mircea Lucescu ne va face să ne simţim mai bine”.

Românul a pregătit-o pe Zenit în sezonul 2016-2017. A câştigat Supercupa Rusiei, dar ratarea titlului i-a făcut pe conducătorii ruşilor să îl demită şi să-l pună în locul său pe Roberto Mancini. Cele mai mari performanţe ale lui Lucescu din cariera de antrenor au fost înregistrate în timpul mandatului de la Şahtior Doneţk. În 12 ani a cucerit 22 de trofee, cel mai important fiind Cupa UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici