Mircea Lucescu a primit un tricou din partea FRF înaintea meciului România - Turcia

La nivelul de echipe naţionale acum şi se pare că asta este doar soarta antrenorilor de geniu ai României. La fel s-a petrecut şi cu Pişti Kovacs, primul “Mister” de care a auzit fotbalul cu adevărat mare.

146 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu a primit un tricou din partea FRF înaintea meciului România - Turcia

Mircea Lucescu a primit un tricou din partea FRF înaintea meciului România - Turcia

Vă mai amintiţi lacrimile lui Răzvan Lucescu şi sărutul părintesc al lui “Il Luce după Şahtior - Rapid, în Cupa UEFA? Iată că a venit rândul marelui Lucescu să se dueleze iarăşi cu românii săi.

“Va fi o bucurie”, spunea Mircea Lucescu la conferinţa de presă. Şi prezenţa sa pe gazonul din Gruia a fost cu adevărat o bucurie, pentru fanii naţionalei. Un lucru este clar, chiar dacă nu a mai antrenat niciodată naţionala noastră, după acel nenorocit de succes, 4-0 cu Austria. Fanii reprezentativei îl văd pe “Il Luce” ca pe o victimă a conducătorilor care n-au fost capabili sau n-au vrut să-l aducă la naţională. A zâmbit cu carisma sa imposibil de imitat, atunci când stadionul l-a aplaudat de parcă nu era în fruntea “oştirii otomane”. A spus că nu ar fi antrenat naţionala noastră pentru a nu fi înjurat de ai săi. Din păcate, la aplauze nu s-a gândit.

Atmosferă ca în Turcia

După primirea triumfătoare s-a aşezat în faţa băncii de rezerve, urmărind cu este atacat de ai săi. La propriu, pe teren. A ţipat, s-a agitat puţin, dar parcă a făcut totul cu răspundere şi limită, pentru a nu-i deraja pe cei care l-au aplaudat. Era oricum greu să se audă în vacarmul din Gruia, unde tropotele spectatorilor pe tribuna metalică se auzeau mai ceva ca tobele turcilor, la meciurile nebune din derby-urile Istanbulului. Probabil o urmă de regret a simţit şi “Il Luce”, pentru că în tot entuziamsul din tribune şi din teren, el era omul din “cealaltă tabără”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici