Mircea Lucescu, cetăţean de onoare al oraşului Doneţk

Antrenorul câştigătoarei ultimei ediţii a Cupei UEFA, Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a primit, vineri, din partea oraşului ucrainean, titlul de cetăţean de onoare, informează Ukrainian News Agency.

14 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, cetăţean de onoare al oraşului Doneţk

Mircea Lucescu, cetăţean de onoare al oraşului Doneţk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Consiliul Muncipal din Doneţk i-au recunoscut lui Mircea Lucescu contribuţia semnificativă avută la câştigarea ediţiei 2009 a Cupei UEFA de către Şahtior, a dezvoltării şi a popularizării fotbalului în întreaga ţară, precum şi că a făcut cunoscut numele oraşului şi a regiunii în întreaga lume.

De asemenea, întreg lotul echipei Şahtior a primit, la cererea primarului Olexandr Lukiacenko, diplome de merit pentru performanţa obţinută.

Mircea Lucescu este cea de-a doua persoană, după patronul Şahtiorului, Rinat Ahmetov, care primeşte titlul de cetăţean de onoare al oraşului Doneţk.

Echipa Şahtior a câştigat în acest sezon finala Cupei UEFA, după ce a învins, cu scorul de 2-1, formaţia germană Werder Bremen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici