Mircea Lucescu, contactat de Girondins Bordeaux pentru preluarea postului de antrenor

Publicaţia France Football notează, sâmbătă, că oficialii grupării Girondins Bordeaux l-ar fi contactat pe tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, pentru preluarea postului de antrenor.

12 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, contactat de Girondins Bordeaux pentru preluarea postului de antrenor

Mircea Lucescu, contactat de Girondins Bordeaux pentru preluarea postului de antrenor (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Laurent Blanc va pleca de la Bordeaux la finalul sezonului, pentru a-l înlocui pe Raymond Domenech la conducerea naţionalei Franţei. (..) Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, oficialii din Bordeaux l-ar fi contactat pe Mircea Lucescu, actualul antrenor de la Şahtior Doneţk. Românul ar fi devenit o prioritate pentru club, la fel ca tehnicianul AJ Auxerre, Jean Fernandez", notează France Football.

Publicaţia menţionează că o problemă în negocieri ar fi salariul lui Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici