Mircea Lucescu: Dacă cei de la Dinamo mă ascultau, nu ajungeau în situaţia asta

Antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că oficialii FC Dinamo nu ajungeau în situaţia de a schimba patru antrenori într-un sezon dacă îi ascultau sfaturile.

11 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Dacă cei de la Dinamo mă ascultau, nu ajungeau în situaţia asta

Mircea Lucescu: Dacă cei de la Dinamo mă ascultau, nu ajungeau în situaţia asta (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mai vreau să mai vorbesc, pentru că o să mă judece lumea că de ce mă tot bag eu de aici, din Ucraina. Iar la Dinamo nu mă ascultă nimeni, că dacă mă ascultau nu ajungeau în situaţia asta. Dar mai bine nu vorbesc, m-aş aventura pe un tărâm pe care nu pot să-l controlez. Lumea e preocupată de summit acolo, nu pot să fac niciun fel de aprecieri. Nu mai am semnal la televiziunea prin satelit, ziare nu am, mai aflu câte ceva doar din ce îmi spun ziariştii şi Răzvan (n.r. - fiul său, Răzvan Lucescu), dar e prea puţin. Nu am contact acum cu fotbalul românesc şi nu ştiu ce se întâmplă", a spus Lucescu.

Dinamo a început sezonul cu Mircea Rednic pe bancă, însă la 1 septembrie 2007, după înfrângerea suferită în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 0-1, pe teren propriu, în etapa a VI-a a Ligii I, acesta a renunţat la funcţia de antrenor principal. De atunci, Dinamo a mai schimbat trei antrenori, Walter Zenga, Cornel Ţălnar şi Gheorghe Mulţescu. Ultimul a anunţat, luni, că şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo, de comun acord cu conducerea clubului, la mai puţin de o lună de la preluarea echipei. Oficialii dinamovişti au decis, marţi, ca echipa să fie pregătită de Cornel Ţălnar până la finalul campionatului, iar din vară conducerea tehnică să fie preluată de Mircea Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici