Mircea Lucescu, despre plecarea lui Răzvan, după ce a scris istorie la PAOK: E un pas înainte, nu un pas înapoi

Mircea Lucescu a lăsat de înţeles că PAOK nu ar fi urmat să investească în aducerea de jucători în această vară, înainte de preliminariile Ligii Campionilor, iar plecarea fiului său e absolut normală.

1497 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, despre plecarea lui Răzvan, după ce a scris istorie la PAOK: E un pas înainte, nu un pas înapoi

Mircea Lucescu, despre plecarea lui Răzvan, după ce a scris istorie la PAOK: E un pas înainte, nu un pas înapoi

Antrenorul român care a scris istorie la Salonic a plecat vineri, 28 iunie, de la PAOK, iar în aceste zile pune la punct ultimele detalii ale mutării sale la Al Hilal. Şeicii negociază cu Răzvan Lucescu, care urmează să fie numit oficial în scurt timp.

"E o decizie absolut normală. Absolut normală. Având în vedere că o echipă calificată în Liga Campionilor nu se gândeşte să mai facă un salt încercând să aducă nişte jucători care să le permită să joace în grupele Ligii... Cred că şi-a făcut datoria acolo. E un pas înainte, nu un pas înapoi" , a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.

PAOK, primul event din istorie cu Răzvan Lucescu pe bancă

PAOK Salonic, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, a câştigat, în aprilie, titlul în Grecia, învingând cu scorul de 5-0 pe Levadiakos, în penultima etapă a campionatului elen. Clubul a obţinut primul titlu după 34 de ani, iar colaborarea dintre Lucescu jr. şi club părea că va ţine cel puţin până după evoluţiile din Liga Campionilor. După ce a cucerit titlul, PAOK a câştigat şi Cupa Greciei, pentru al doilea an consecutiv, reuşind astfel primul event din istoria clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici