Mircea Lucescu: Nu am avut niciun contact cu Lazio, îmi doresc să rămân la Şahtior Doneţk

Tehnicianul echipei Şahtior, Mircea Lucescu, care, potrivit presei italiene, este dorit pe banca tehnică a formaţiei Lazio Roma, a declarat că nu a avut niciun fel de discuţii cu conducătorii grupării romane pentru că îşi doreşte să rămână la clubul din Doneţk, informează site-ul lalaziosiamonoi.it.

16 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Nu am avut niciun contact cu Lazio, îmi doresc să rămân la Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu: Nu am avut niciun contact cu Lazio, îmi doresc să rămân la Şahtior Doneţk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu la Lazio? Nu am avut niciun fel de contact cu conducerea clubului, este doar o invenţie a presei. Nu doar că nu am fost contactat de nimeni, dar nici nu mă pot întâlni cu alte formaţii pentru că mai am contract cu Şahtior până în 2011. Nu este o chestiune de bani, pentru că dorinţa mea este să rămân aici. Am reuşit să construiesc o echipă aşa cum voiam eu, cu jucători tineri. Această formaţie a crescut foarte mult şi continuă să facă acest lucru", a precizat Mircea Lucescu, pentru site-ul italian.

Lucescu a explicat şi care a fost scopul vizitei sale, săptămâna trecută, în Italia: "Ieri (n.r. - duminică), am fost la Brescia doar pentru că sunt foarte legat de Italia, mai ales de Luigi Corioni, preşedintele clubului din Brescia. Pentru moment nu întrevăd o revenire ca antrenor în Italia deoarece Seria A este un campionat dominat de trei echipe, în care este greu să câştigi. Mie îmi place doar să înving", a completat tehnicanul român.

Potrivit presei italiene, tehnicianul Mircea Lucescu, câştigător al Cupei UEFA în acest sezon cu echipa Şahtior Doneţk, se află pe lista preşedintelui clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, pentru preluarea funcţiei de antrenor principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici