Mircea Lucescu: Nu mă surprinde podiumul din Liga I

Antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, vineri, la sosirea din Ucraina, că nu îl surprinde faptul că primele trei poziţii ale clasamentului Ligii I sunt ocupate de echipe din provincie.

12 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Nu mă surprinde podiumul din Liga I

Mircea Lucescu: Nu mă surprinde podiumul din Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mă surprinde podiumul din Liga I în niciun fel. E un campionat echilibrat în care toţi proprietarii de cluburi au investit şi au creat o presiune extraordinară asupra propriilor jucători. Echipele bucureştene s-au cam dispersat", a spus Lucescu la sosirea pe Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu.

Tehnicianul afirmă însă că echipele bucureştene păstrează încă şanse în lupta pentru câştigarea titlului de campioană. "Cele din provincie au o susţinere importantă şi nu numai patronul, ci oraşul, zona întreagă este alături de echipă. Ceea ce nu se poate spune că se întâmplă şi în Bucureşti. Dar e doar mijlocul campionatului, Steaua are încă şanse mari, Dinamo poate să revină în orice moment, Rapid are o echipă foarte bună cu jucători excelenţi", a adăugat Lucescu.

După 18 etape disputate, primele trei poziţii ale clasamentului Ligii I sunt ocupate de Oţelul Galaţi, FC Timişoara şi FC Vaslui. Formaţiile bucureştene, Rapid, Dinamo şi Steaua ocupă locurile patru, şase, respectiv şapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici