Mircea Lucescu: Raţ e dorit de Lazio

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, că internaţionalul român Răzvan Raţ este dorit de clubul italian Lazio Roma, dar a precizat că plecarea jucătorului depinde de patronul grupării din Ucraina, Rinat Ahmetov.

13 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Raţ e dorit de Lazio

Mircea Lucescu: Raţ e dorit de Lazio (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă pleacă Raţ, eu îl las în orice moment. Pentru prima dată după mult timp, a primit o ofertă de la Lazio şi se pot începe nişte tratative. Ar fi bine însă să nu se gândească la asta şi să se concentreze pe echipa naţională, pentru că, în funcţie de evoluţia lui, valoarea poate creşte sau se poate diminua. Oricum, Lazio nu e la nivelul lui Şahtior, e mai jos, nu se pot compara echipele deocamdată. Am înţeles dorinţa lui de a schimba ceva după cinci ani la Doneţk. Vreau să-l ajut, dar nu depinde de mine, avem un patron", a declarat tehniciaul noii campioane a Ucrainei, la sosirea în România.

Raţ a venit în ţară împreună cu antrenorul Mircea Lucescu şi a afirmat că nu se gândeşte la un transfer în acest moment. "Vom vedea dacă voi pleca de la Şahtior, deocamdată e doar începutul perioadei de transferuri, plus că urmează şi Euro. Se poate să şi rămân la Doneţk, nu mă deranjează deloc. În fiecare perioadă de transferări am fost plimbat pe la multe echipe, dar am stat cinci ani la Şahtior şi nu-mi pare rău pentru că am avut numai de caştigat", a spus Raţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici