Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au părăsit Europa League

  • Villarreal – Dinamo Kiev s-a încheiat 2-0, joi seara, în manşa secundă a optimilor de finală ale Europa League.
  • Învinsă cu 2-0 pe teren propriu în tur, echipa antrenată de Mircea Lucescu nu a mai avut forţa să răstoarne rezultatul.
88 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au părăsit Europa League

Deznodământ previzibil, joi seara, pe Estadio de la Ceramica, din Villarreal, unde echipa antrenată de Mircea Lucescu a fost învinsă din nou cu 2-0, la fel ca şi în manşa tur, de la Kiev.

Gerard Moreno a rezolvat meciul în ceva mai mult de o jumătate de oră, după care Unai Emery a ordonat strângerea „pânzelor”, Villarreal jucând calculat, fără să îşi asume riscuri.

Moreno a marcat primul gol în minutul 13, cu o lovitură de cap destul de dificilă, care a ajuns totuşi în plasa porţii lui Bushchan. Tot Moreno a marcat şi golul de 2-0, de data aceasta cu puţin noroc, şutul să uşor deviat păcălindu-l pe portarul ucrainian.

„Submarinul galben” s-a calificat în sferturile de finală cu scorul de general de 4-0 şi îşi aşteaptă adversara, în urma tragerii la sorţi ce va avea loc vineri, la sediul UEFA.

Celelalte rezultate înregistrate joi seara în Europa League:

  • Arsenal - Olympiacos 0-1 (3-1 în tur)
  • Dinamo Zagreb - Tottenham 2-0 (3-0 după prelungiri) (0-2 în tur)
  • Molde - Granada 2-1 (0-2 în tur)
  • Şahtior - AS Roma 1-2 (0-3 în tur)
  • AC Milan - Manchester United 0-1 (1-1 în tur)
  • Rangers - Slavia Praga 0-1 (1-1 în tur)
  • Villarreal - Dinamo Kiev 2-0 (2-0 în tur)
  • Young Boys - Ajax 0-2 (0-3 în tur)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici